2012: La Perla Sur, Maspalomas

2013: La Perla Sur, Maspalomas

2014: Plaza Del Sol, Arguineguin

2015: Lasse Johansens Dansebar, Puerto Rico

2016: Tango Dansebaren, Puerto Rico

2017: Tango Dansebaren, Puerto Rico

 

Lokaler og beliggenhet

Det er ikke bare bare å finne et egnet sted til å holde dansegalla på Gran Canaria. La Perla Sur i Maspalomas, Plaza Del Sol i Arguineguin og Lasse Johansens Dansebar/Tango Dansebaren i Puerto Rico har huset de 5 første dansegallaene.

Etter mange gode tilbakemeldinger etter fjorårets dansegalla på Tango Dansebaren i Puerto Rico, så falt valget også på denne plassen i år. Plassen het tidligere «Lasse Johansens Dansebar», men skiftet navn for en liten stund siden. Lasse Johansen er også artist på årets Dansegalla.

Det er mulighet for musikk fra 2 scener, flere utsalgssteder for drikke, meget sentral beliggenhet, dansegulv og sitteplasser både ute og inne er noen av grunnene til at dette er et lokale som er egnet.

Å finne et lokale som er 100% perfekt er bortimot umulig, men vi synes nå at vi begynner å nærme oss noe som danseglade skandinaver setter pris på.

Store artister

På dansegallaen i 2017 kan vi friste med følgende artister:

Contrazt – Anne Nørdsti – Holmsve – Ottar «Big Hand» Johansen – Lasse Johansen – Terje & Odd Arne fra Ingemars – Stein Ingebrigtsen – Dag Spantell – Lasse Sigfridsson – Thorleif Torstensson – DJ Charlie – Erik Forfod

Vi er veldig stolte av denne rekken med artister og både tror og håper på at dette blir den beste dansegallaen noensinne.

Så, velkommen til 2 forrykende kvelder hos Dansegalla Gran Canaria i januar 2017.