Det er vel ingen tvil om at Dansegallaen på Tango Dansebaren den 23. & 25. januar 2017, var den plassen med best stemning i Puerto Rico disse kveldene.

Mye folk og stor stemning

Rundt 1000 besøkende på 2 kvelder levner vel ingen tvil om at Dansegalla i januar på Gran Canaria, det skal det bli de neste årene også. Det har vært en kjempeflott stemning på begge kveldene og ikke minst i dagene før selve dansegallaen. Artistene har vært helt fantastiske! De har vært med rundt omkring på forskjellige utesteder i Puerto Rico og gitt folk en smakebit av dansegallaen flere kvelder og dager. På selve dansegallaen så gir de absolutt alt. De gjør en fantastisk jobb på scenen og de er med rundt omkring i publikum å skaper en kjempefin og spesiell atmosfære. Vi bøyer oss i hatten…… 


Swingkurs

Kjell Amundsen & Astrid Nesse dro i gang med swingkurs på Tango både før og under dansegallaen. Mange hadde møtt opp for å lære swing av to meget dyktige og kompetente instruktører. De hadde både grunnkurs og videregående kurs, så her var det plass til alle uansett ferdighetsnivå.

 

 

 

 

 

 

 

 

Artistene

Holmsve & Contrazt skal vel ikke beskyldes for å ha spilt for lite under årets dansegalla. De var backingband for de andre artistene og sørget for stødig og godt komp. Thorleif Torstensson, Lasse Sigfridsson, Lasse Johansen, Anne Nørdsti, Terje & Odd Arne fra Ingemars, Ottar «BigHand» Johansen, Dag Spantell og Stein Ingebrigtsen tror jeg var meget fornøyd med spillingen til Holmsve & Contrazt og det er vi i Dansegalla Ltd. også. Samtlige artister som var med ned til Gran Canaria må vi si har gjort en fantastisk jobb. De mingler og når ut til publikum på en helt spesiell måte og sørger for at alle gjester får en god opplevelse.

 

 

 

 

 

  Dansbandssidan.com

I Sverige finnes det en kar som driver et nettsted for dansebandmusikk. Han heter Christian Andersson og var med på Dansegalla Gran Canaria for 2. gang. Christian tar bilder og videoer, samt at han lager reportasjer på en hel del dansearrangementer i Sverige og på Dansegalla Gran Canaria. Følg han gjerne på www.dansbandssidan.com og Dansbandssidan på facebook. Under dansegallaen sendte Christian mange filmsnutter LIVE på sin facebookside, slik at de som ikke hadde anledning til å komme, kunne få et lite innblikk på hvordan det var. Filmene ligger på facebooksiden til Dansbandssidan, så der er det bare å gå inn å se. Alle bilder som vi bruker er tatt av Christian Andersson | Dansbandssidan.com.


Vår fantastiske stab

På bildet over kan du se noen av de personene som er med på hjelpe til slik at dansegallaen skal bli så vellykket som mulig. Vår flotte og fantastiske stab jobbet og stod på som bare det begge kveldene og var til stor og uvurderlig hjelp for Dansegalla Ltd. De stod for billettsalg, sjekket billetter ved inngangen og satte på armbånd på rundt 1000 personer. Dansegalla Ltd. vil rette en stor takk til alle i staben som var med å hjalp til. Tusen takk for god hjelp!


Dansegalla Gran Canaria 2018?

Selvsagt blir det dansegalla i 2018 også! Mandag og onsdag den 22. & 24. januar er det på nytt klart for 2 dager med dans og moro på Tango Dansebaren i Puerto Rico. Dansegalla Ltd. begynner allerede nå med planleggingen av Dansegalla Gran Canaria 2018. Vi kommer med masse informasjon om arrangementet i løpet av våren og sommeren, så følg med på hjemmeside og facebookside i tiden framover! Her vil vi i løpet av 2017 presentere alle artistene til neste års dansegalla. På vår hjemmeside kan du også lese litt om alle våre artister og historien rundt de. Alt det vi publiserer på hjemmesiden vil også bli publisert på facebook, slik at ingen skal gå glipp av informasjon.

Billetter

Til neste år vil ikke billettsalget foregå via Ticketmaster slik som det har gjort før. Dansegalla Ltd. vil selge alle sine billetter via Eventis ticketwww.eventis.no. Unntaket er der hvor lokale eller utleier har egen avtale med billettnettsted, men billettene til Dansegalla Gran Canaria 2018 vil selges via Eventis ticket. Dette gjør det enklere for oss å gi dere relevant informasjon om evt. endringer eller nyheter mye raskere.

 

 

 

 

 

 

Erik Forfod & DJ Charlie

I alle de 6 årene vi har arrangert dansegalla på Gran Canaria, har Erik & Charlie vært med oss. De har pratet, spilt musikk og gjort en kjempejobb! Før de første artistene begynner å spille, er det Erik & Charlie som sørger for musikken. Begge har vel over gjennomsnittet kompetanse på dansemusikk, så her er det bestandig musikk og toner som passer perfekt.

 

 

 

 

 


Bilder

Under kan du se en hel del bilder fra begge kveldene på Dansegalla Gran Canaria 2017. Alle bildene er som sagt tatt av Christian Andersson på Dansbandssidan.com, som har gjort en kjempejobb med bilder, LIVE videoopptak og masser av oppdateringer om dansegallaen via sin facebookside

«Tusen takk til alle som kom på årets Dansegalla Gran Canaria! Det har vært en kjempefin opplevelse å se så mange skandinavere kose seg til dansemusikk av toppartister innen dansebandsjangeren. Vi i Dansegalla Ltd. håper dere har hatt en god opplevelse og håper på å se så mange som mulig av dere neste år også!»

 

– Dansegalla Ltd. –