Aldri har det vært så mange besøkende på Terjes Dansegalla Gran Canaria!

 

Mye folk og stor stemning

Over 1000 personer hadde løst billett til årets Dansegalla i Puerto Rico. Det har aldri vært så mange gjester på dansegallaen før. Når alle artistene står på scenen sammen for å avslutte kvelden, kan det nesten se ut som en skikkelig rockekonsert. Alle er med på å synge og artistene tar ut det aller beste for å avslutte kvelden på best mulig vis. Noe de greier til det fulle!

Mye skjedde også i uken før selve dansegallaen. Artistene ble presentert og de tok også en låt eller 2, både på Bora Bora og på Fantasy. Under Te-dansen på søndag, var det også veldig mye folk. Det begynte å bli fullt allerede 1 time før det startet! Også her kunne man få en smakebit fra noen av artistene. Dansegulvet fyltes raskt opp med danseglade skandinaver og stemningen var upåklagelig kl. 13:00 på en søndag!  


Swingkurs

Kjell Amundsen & Astrid Nesse dro også i år i gang med swingkurs på Tango både før og under dansegallaen. Mange hadde møtt opp for å lære swing av to meget dyktige og kompetente instruktører. De hadde både grunnkurs og videregående kurs, så her var det plass til alle uansett ferdighetsnivå. Også neste år blir det swingkurs, så det er bare å pusse danseskoene og bli med.

 

Erik Forfod, Lasse Johansen & arrangør Terje Utaker
Søndag og Te-dans

 

 

 

 

 

 

 

 

Artistene

Contrazt & Holmsve var også i år de 2 bandene som backet opp de andre artistene. Mye spilling til tross, disse bandene slutter aldri å levere! I tillegg spiller de som «seg selv» også, så en stor honnør til alle medlemmer i Contrazt & Holmsve! Ottar «Big Hand» Johansen og Anne Nørdsti hadde blandt annet en nydelig duett sammen og stemmen til Stein Ingebrigtsen er det aldeles ingenting å si på. Stein Ingebrigtsen har forøvrig 50-årsjubileum som plateartist i år. Lasse Johansen var også med i år og det setter vi stor pris på. Den tidligere Ole Ivars vokalisten drar fram sanger fra tiden i Ole Ivars og alle vet jo at han tolker Sven-Ingvars på en aldeles utmerket måte. Odd Arne Sørensen & Terje Ingemar Larsson fra Ingemars vet å lage liv! Med Odd Arne på trekkspill og Terje på vokal og gitar, er det ikke en eneste ledig plass på dansegulvet når disse to står på scenen. Nytt av året var Dennis Janebrink & Hasse Carlsson fra selveste Flamingokvintetten og for en fantastisk jobb de gjorde! Flamingokvintetten er en av de største i Sverige og vi skjønte hvorfor når de gikk på scenen. Fantastisk musikk og en helt utrolig tilstedeværelse. Thorleif Torstensson var også med på saxofon sammen med Dennis & Hasse på låten «Monica». Thorleif, eller «Tolle» som han blir kalt har vært med på alle dansegallaene på Gran Canaria og det håper vi han fortsetter med! Hans svenske kollega Lasse Sigfridsson er det heller ingenting å utsette på. Dette er en person som har mange andre kvaliteter foruten den fantastiske stemmen. Han drar med publikum og gir 100% når han står på scenen.

TUSEN HJERTELIG TAKK TIL ALLE ARTISTENE!!! 

Swingkursholder Kjell Amundsen
Lasse Sigfridsson
Gro Anita Dybendal & Anne Nørdsti

 

 

 

 

 

  Dansbandssidan.com

Christian Andersson fra Sverige var også i år med ned til Gran Canaria. Dette er det 3. året han er her for å ta bilder, video og for å lage reportasje om Terjes Dansegalla. Alle bildene som er brukt i dette innlegget, er tatt av Dansbandssidan.com ved Christian Andersson. Under selve dansegallaen og i dagene før, sendte han LIVE video via sin facebookside Dansbandssidan.com og sørget for at de som ikke hadde mulighet til å komme nedover fikk se litt av festen også. Følg gjerne Christian og Dansbandssidan.com på facebook for og se mange flere bilder fra årets dansegalla på www.dansbandssidan.com.


 

Dansegalla Gran Canaria 2019

Arrangement for Terjes Dansegalla 2019 er allerede opprettet på facebook, så sett av datoene 21. & 23. januar 2019. Da braker det igjen løs på Gran Canaria med den 8. dansegallaen på rad! Artistene vil bli presentert fortløpende og all informasjon finner du på våre facebooksider og på www.dansegalla-grancanaria.com. Forhåndssalg av billetter vi også denne gang foregå via Eventis.no og salgstart vil være i mai/juni 2018. Her er det også mulig å reservere bord på Restaurant La Bolera samtidig som man kjøper billetter.

Dennis Janebrink, Lasse Sigfridsson, Hasse Carlsson & Thorleif Torstensson
Forfriskninger på vei!

Erik Forfod & DJ Charlie

Erik Forfod & DJ Charlie, de er med hvert år og beriker dette arrangementet med godt humør og med sin «over gjennomsnittet» kompetanse på musikk. Før-etter-imellom……Erik & Charlie sørger for at det aldri blir et kjedelig øyeblikk. Vi håper selvfølgelig at begge disse fortsatt vil være på plass når Terjes Dansegalla Gran Canaria fortsetter i årene framover.

Dennis Janebrink & Hasse Carlsson
Danseglade Solvor Raaen
Contrazt sin egen Hans Olav Trøen

 

 

 

 

 

 

 

«Til slutt så må vi få takke til alle som har deltatt på årets dansegalla! Artistene, DJer, lydteknikere, stab, ja…..til alle som har vært involvert……og ikke minst publikum, for et fantastisk, sprudlende og danseglad publikum! Dette har vært en fantastisk uke, med masser av godt humør og med masse dans og morro.

Vi i Dansegalla Ltd. håper på at vi ser hver og en av dere til neste år.

—–TUSEN TAKK!—–

 

– Dansegalla Ltd. –

Foto:  Dansbandssidan.com | Christian Andersson