Lasse Johansen tilbake til Puerto Rico

Vokalist, gitarist og komponist Lasse Johansen har i mer enn 50 år gledet oss sjenerøst med sine musikalske gaver. Han er kjent over hele Norge som vokalist og frontfigur innen dansemusikken, både fra sine 16 år i Ole Ivars og i de senere årene med sitt eget band, Lasse Johansens orkester. Med gruppen Vandrerne har vi møtt ham i visegenren, han er også en av Norges fremste tolkere av taterviser og også som Sandbeck- tolker formidler han musikk i et bredt spekter. De senere år har også Evert Taube, Dan Andersson og Bellmann, fått plass på Lasse sitt reportuar. Lasse har gitt ut flere folkevise-album, og NRK har sendt et eget tv-program om Lasse og hans musikk.

Lasse Johansen har mottatt flere kulturpriser for sitt arbeid med sang- og musikk, og han har gjort stor suksess med tolkninger av andre musikere. Blant annet en samling låter av Cliff Richard og Sven Ingvars. Totalt har Lasse medvirket på minst 34 album, 13 i egen regi.

Lasse har for en stund siden gitt ut et album der han tolker sin gode venn og kollega, Vidar Sandbeck sine sanger/viser. Hvis Sandbeck hadde levd i dag, hadde han vært 100 år. Det er nettopp i den forbindelse albumet ble gitt ut og Lasse holder også en minnekonsert i Trondheim | Olavshallen i oktober 2018.

Som arrangør er vi veldig glade for å ha med Lasse Johansen på vinterens Dansegalla på Gran Canaria. Lasse har underholdt nordmenn syd på øya i mange vintre. Bli med på Dansegalla Gran Canaria 21. og 23. januar 2019 og opplev Lasse Johansen.