Lasse Sigfridsson blir også denne gangen med oss til Dansegalla Gran Canaria.

Lasse Sigfridsson er en av Sveriges mest folkekjære artister som med sitt tidligere band, Lasse Stefanz, har solgt mengder av gull- og platinaskiver. I 2012 bestemte Lasse seg for å satse på en solokarriere og første soloplaten «Min egen väg» solgte til gull på bare noen måneder og de tre etterfølgende platene har alle vært succeèr på topplistene! På det siste albumet «På mitt sätt» oppfylte Lasse en drøm og det var å få dra til Nashville og spille inn en plate med skikkelige erfarne amerikanske studiomusikere. En reise Lasse aldri kommer til å glemme.

På samlingen «Livets många skeenden – Mina egna favoriter» har Lasse valgt ut 17 låter fra de fire soloplatene han har spilt inn. Klassikere fra sin tid i Lasse Stefanz som han har spilt inn på nytt, blandet med nyskrevet materiale. Dessuten inneholder skiven tre helt nye låter – også de innspilt med samme gjeng som var med på hans plate fra Nashville. Tittelsporet til samlingen er en duett med Christina Lindberg-Wigardt som Lasse er god venn med fra Lasse Stefanz-tiden.

«Christina og jeg har lenge pratet om å gjøre noe tilsammen. Så plutselig en dag hørte Christina av seg og spilte en låt som hun har skrevet som jeg falt pladask for», sier Lasse.

Forrige gang Lasse og Christina samarbeidet, var under tiden Lasse var med i Lasse Stefanz. Låten det handler om er selvsagt «De sista ljuva åren» og er i dag en svensk klassiker med 65 uker på Svensktoppen.

«Det var ingen som trodde på låten i begynnelsen», sier Lasse, » Ikke noe annet enn at det var en B-side på en singel, men plutselig våknet radioen og det smalt til. Christina ble kjent over natten.»

Christina fikk 2 000 kroner for å synge på duetten – men er likevel glad i dag.
«Ja, visst. Plateselskapet og bandet har sikkert tjent masse penger på låten, men den har betydd veldig mye for min karriere, så det er ingenting å være bitter over.» 

Idag har ikke Lasse noe kontakt med sine gamle bandmedlemmer.

«Alt har sin tid. Jeg har ingen kontakt med Lasse Stefanz lengre. Jeg er bare utrolig glad og ydmyk takknemlig for å ha fått en egen karriere som fungerer bra. Siden kom den her tingen med Christina som en trivelig overraskelse og vi er så fornøyde med resultatet, og de tilbakemeldingene vi har fått på sosiale medier rundt låten, har vært helt enorm. Så det er virkelig superkult», avslutter Lasse.