I 2019 blir Terje Ingemar Larsson og Odd Arne Sørensen fra Ingemars med oss på dansegalla i Gran Canaria. De var også med i 2015, 2016, 2017 & 2018 og gjorde en kjempejobb!

Her kommer en del av historien til Ingemars: (teksten er hentet fra hjemmesiden til Ingemars)

1986 – 1990

Navnet på bandet var det største problemet i begynnelsen. Det første navnet var X-Pop. Tøft, ikke sant? Riktig, det ble for tøft! Så het vi Shandys, det var et pent navn syntes vi, iallfall en stund. Men vi var et danseband som ville finne sitt eget preg og ville at navnet skulle være gjenkjennende for oss. Forslaget til navnet Ingemars kom fra Terjes bror, Nils Arne.

Så gjorde vi som de fleste gjør i starten, reiste rundt på diverse lokaler i nærmiljøet og spilte til dans. I 1988 sluttet Kjell Strand og vi ble da 4 stk. igjen. I 1990 sluttet Dagfinn Gressberg og Tor Helge begynte på våren samme år. Han debuterte med oss på Lunderseter samfunnshus (Askonsdag) i påsken. I august samme år gjorde Odd Einar (gitar og trekkspill) sitt inntog i bandet. Nå hadde vi 5 mann i bandet og vi begynte å finne vår form. I fra og bare kopiere svenske danseorkestre begynte vi å skrive norske tekster på musikken vår og vi fikk et løft med en gang. Oppdragene ble etter hvert flere og større. vi fikk blant annet være med i flere og flere dansegallaer.

1995 – 1998

Så gikk det et par års tid og Bent Moen forlot bandet. Erstatter var ikke ukjente Bjørn Solli, en knallhard tromme slager fra Brandval, kjent fra blant annet Candles. Utviklingen fortsatte og i 1995 kom vår første CD-singel. CD-en ble spilt inn i Høvik studio, i Gøteborg. Tittelen på CD-en ble Ei bygd i Hedmark og alle vet jo hvordan det gikk. Suksess… Låta Ei bygd i Hedmark gikk rett inn på Hedmarkstoppen og slo alt av rekorder. Veldig moro for oss… Nå hadde vi funnet vår stil. Egenproduserte låter med tekst på dialekt hadde kommet for å bli, i iallfall for vår del.

I 1997 kom ny CD-singel Den gamle grinda, forøvrig skrevet av Thor Wang som også skrev Ei bygd i Hedmark. Forrige singel ble en suksess, vi var spente på mottagelsen på den nye. Det ble en enda større suksess.

Sommeren 1998 sluttet Bjørn Solli og ble erstattet av trommeslager Tommy Hagen.

1998 – 1999

I 1998 ble årets danseband låt arrangert for første gang av NRK P1 på Dansefot. Vi hadde selvfølgelig lyst til å være med og fikk (som vanlig nær sagt) tekst og melodi av Thor Wang, Bre dine vinger. Alle vet hvordan det gikk. Ny suksess. Vi vant, helt utrolig og vanvittig morsomt.

Spillestedene ble flere og fra å spille på Østlandet ble hele Norge vårt nedslagsfelt.

I 1999, ny konkurranse i  Orkanger, i Trøndelag. Steve presenterte sin egen Spillemann øspå skogen. Det ble suksess. En fin 2. plass, bak Ole Ivars, og ble kronet med platekontrakt hos Tylden & Co.

2000 – 2002

Vår første full-CD kom samtidig den høsten, og vi fikk et nytt medlem i bandet, nemlig Odd Arne Sørensen (trekkspill og piano). Plata var etterspurt og solgte i mange tusen og ikke minst nominert til Spellemannprisen  i 2000. Vi vant ikke, men moro var det lell.

I November 2001 kom vår andre full-CD (Swing på høge hæler) med bl.a. Hallo hallo finns du der som gjorde og fortsatt gjør suksess på Færøyene og som gjorde at vi fikk en fin tur dit høsten 2002.

I 2002 var det ny konkurranse for vår del, denne gang på Røros. Steve drar fram sin egen Vår glade dansegjeng. Det ble ny suksess. En fin 2. plass igjen.