Bli med til Puerto Rico | Gran Canaria og opplev skandinavias beste dansebandartister i sol og varme!

Artistene for 2019 er klare! Anne Nørdsti – Thorleif Torstensson – Steinar Engelbrektson – Odd Arne Sørensen & Terje Ingemar Larsson fra Ingemars og Hasse & Dennis fra Flamingokvintetten – Lasse Johansen – Kikki Danielsson – Contrazt – Holmsve

Dansegallaen foregår på «Tango Dansebaren» i parken i Puerto Rico. Den ligger rett etter senteret (mot stranda). Her er vil det være musikk fra 2 scener. Den ene scenen er innendørs, mens den andre scenen er ute under åpen himmel. Det vil også bli mulig å reservere bord for bespisning på «La Bolera Restaurant» som ligger i tilknytning til «Tango Dansebaren». Alle som allerede har kjøpt billetter, vil få en mail ang. reservasjon om dette senere.

 

Dette er det 8. året på rad det arrangeres dansegalla i Gran Canaria. I 2018 var det ca. 1000 besøkende på de 2 dagene og vi regner med det samme i 2019. Tilbakemeldingene har vært kjempefine og det vi setter veldig stor pris på.

Hotellet som vi bruker i Puerto Rico heter «Marina Suites» og ligger nede ved havnen. Her holder alle artistene hus og det er ikke uvanlig at de tar med seg en gitar eller to og lager litt stemning ved bassengkanten til lunch. Vi har noen gode priser på hotellrom på «Marina Suites». Ta kontakt på teutaker@start.no eller på tlf.: 959 18 684 hvis du er interessert i rom på «Dansegallahotellet».

Billetter kan du kjøpe på www.eventis.no. Her er det mulig å kjøpe billetter til enkeltdager eller et 2-dagspass til redusert pris. Billetten vises ved inngangen og byttes i armbånd som brukes som inngangsbevis. Det er også mulig å kjøpe billetter ved inngangen og på «Te-dansen» i perioden før dansegallaen.

Hjertelig velkommen til Terjes Dansegalla Gran Canaria 2019!